Uw favoriete zenders altijd en overal via satelliet

Televisiekijken via schotelantennes is het laatste decennium in een stroomversnelling terechtgekomen, niet in het minst omdat tegenwoordig alle Belgische TV- en Radiozenders via satelliet te ontvangen zijn. In gans Europa kan je met een eenvoudig satellietsyteem uw favoriete programma's bekijken, ook in HD kwaliteit.

Via satelliet ontvang je bovendien ook honderden gratis "Free To Air" zenders en dit zonder kabelaansluiting en dus onafhankelijk van uw woonplaats.

Overwinter je bvb in Spanje en verblijf je in de zomer thuis in België of trek je er regelmatig op uit met de motorhome, dan volstaat een éénmalige aankoop van de ontvangstapparatuur en een kleine maandelijkse abonnementskost. Een schotel thuis én een schotel in uw tweede verblijf, en de bestaande kabelaansluiting kan gewoon worden stopgezet! 

Bovendien kan een schotelantenne ook als beter alternatief aanzien worden voor het klassieke kabelabonnement, vooral voor mensen die groot belang hechten aan beeldkwaliteit, vrije keuze van zenders en het ongeëvenaarde aanbod aan HD zenders en UHD-4K uitzendingen. Je bepaalt uiteindelijk zelf welke zenders je binnenhaalt en niet de kabelmaatschappijen.  

We zijn reeds sinds 1995 gespecialiseerd in antennesystemen voor ontvangst van satellietsignalen voor TV, Radio en sinds kort ook internet en bij ons kan je terecht voor
- de aankoop van uw satellietsysteem mét professioneel advies.
- het bepalen van de schotelafmetingen, azimuth, elevatie en de LNB skew - vooral belangrijk voor systemen die aangeschaft worden voor gebruik in het buitenland.
- nazicht als satellietontvangst op jou locatie technisch wel mogelijk is.
- in gezamenlijk overleg de ideale en meest discrete plaats van de antenne bepalen waarbij soms een voorafgaand bezoek ter plaatse is aangewezen. Het plaatsen van schotelantennes is vastgelegd in een Europese richtlijn en kan nooit door een overheid worden verboden; ook mogen geen belastingen of taksen worden opgelegd op het plaatsen of bezitten van antennes (art. 28 en 49 van het Verdrag) 
- je kan ook bij ons terecht voor alle service, onderhoud, verhuis, installatie, enz... van antennesystemen

Adreswijziging

Geachte klant,

We zijn sinds 2015 verhuisd naar een nieuwe locatie.
Voor verkoop en service:
Dorp, 65 te 9968 Bassevelde gelegen langs de expressweg E34 tussen Eeklo en Zelzate.
We zijn telefonisch bereikbaar op +32 (0)468 24 29 04 tijdens de kantooruren of stuur een bericht via het
contactformulier

Afhalingen en bezoek op afspraak.