Camping - Mobiel - 12 V LED TV

Technisat Technistar S6 - 12 Volt

De TechniStar S6 is een digitale HDTV- satellietontvanger met een breed scala van eigenschappen en andere voordelen. Voor de ontvangst van betaal-tv-kanalen, heeft de TechniStar S6 een geïntegreerd CONAX decoderingssysteem, een smartcardlezer en een Common Interface (CI+) met bijbehorende sleuf. Deze interface maakt het gebruik van andere decoderingssystemen mogelijk. De TechniStar S6 is eveneens uitgerust met een DVR-ready- en een TechniFamily-functie. Met de DVR-ready- functie kunnen uitzendingen eenvoudig worden opgenomen op een extern opslagmedium (bijv. een USB- harddisk). De TechniFamily-functie kan worden gebruikt om verschillende gebruikersaccounts bij de ontvanger te creëren. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt om ouders te laten bepalen hoe lang hun kinderen per dag televisie mogen kijken en welke kanalen ze mogen bekijken.

Deze ontvanger is volledig compatibel met de uitzendnormen van TV Vlaanderen mits gebruik van een CI module en beschikt eveneens over de automatische "Fastscan" functie.

Volautomatisch satellietsysteem voor Camper / Caravan

De Mecatronic 800 Plus is een zeer betrouwbare en accurate schotel met een geringe opbouwhoogte van slechts 19 cm. Het is een van de meest platte schotels die op de markt te verkrijgen is, naast de nog lagere Mecatronic 850 FLAT serie. De schotel en de motor eenheid zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De toegepaste motoren zijn uiterst robuust en betrouwbaar. Er is zoveel mogelijk vermeden om electronica in de buitenunit toe te passen. De Mecatronic 800 Plus schotel heeft een laag totaalgewicht en is te combineren met een receiver naar keuze bvb de Technisat Technistar S2. Alle Mecatronic volautomatische systemen hebben een DVB-S2 tuner en zijn hierdoor volledig klaar voor de huidige en toekomstige MPEG4 - HD digitale uitzendingen. De Plus uitvoeringen van Mecatronic hebben 15 satellietposities waaronder ook Astra 3 ( TV Vlaanderen - Canal Digitaal ). Voor zuidelijk Europa wordt de SKEW-versie aangeraden. Er zijn ook versies beschikbaar met TWIN ontvangstkoppen voor het aansluiten van 2 tuners voor bvb ontvangers met harddisk.

Travel Vision R6 Duo

De enige mobiele volautomatische schotelantenne met Duo LNB

Door de regelmatige zenderwijzigingen van TV Vlaanderen en Canal Digitaal is de Travel Vision R6 DUO de perfecte oplossing voor recreatief gebruik.
Ongeacht of de zender wordt uitgezonden via Astra 1 of Astra 3, de R6 DUO ontvangt het signaal van beide satellieten gelijktijdig. Zodoende kunt u het gehele Belgische en Nederlandse zenderaanbod, inclusief regionale omroepen en HD zenders, ontvangen zonder de schotel tussentijds opnieuw uit te hoeven richten.

Het schotelblad is gemaakt van kunsthars met glasfiber en is hierdoor uitermate geschikt voor mobiel gebruik. Door de speciale vorm van het blad heeft deze schotel een zeer hoog rendement en een uitstekende digitale ontvangstkwaliteit.bedieningsunitR6

De R6 Duo is te combineren met een receiver naar keuze bvb de Technisat Technistar S2.

 • Met één druk op de knop volledig automatisch uitrichten op de door u gewenste satelliet
 • Duo lnb voor ontvangst van de Astra 1en 3 satelliet tegelijkertijd
 • Voorzien van een unieke uitneembare en gepatenteerde antidiefstal bedieningsmodule
 • De allernieuwste technologie op het gebied van satellietherkenning (DVB-S2)
 • GPS positioneringssyssteem voor het snel vinden van de satelliet
 • Nederlandstalig verlicht bedieningspaneel en uiterst eenvoudig in gebruik
 • De R6 wordt in Nederland geproduceerd en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige en degelijke materialen
 • De R6 staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid
 • 14 voorgeprogrammeerde satellieten in de voorkeurslijst
 • Simpel aan te sluiten met slechts één kabel naar uw tuner
 • Een hoogwaardige kunststof schotelblad met voldoende diameter en hoog rendement zorgt voor een optimale ontvangst, ook tijdens slechte weersomstandigheden
 • Inbouw is niet nodig, de R6 is een mobiel systeem en biedt u optimale vrijheid en flexibiliteit
 • U kunt de R6 aansluiten op elke willekeurige receiver
 • Gemakkelijk op te bergen en te vervoeren 

Technisat Levelmeter LED

De Technisat Levelmeter LED helpt je bij de afstelling van uw schotelantenne. Schakel eenvoudig de Levelmeter tussen de LNB en de Satelliet receiver en je kan binnen enkele seconden uw schotel uitrichten. Via de 7 LED 's en een akoestisch signaal wordt het zoeken naar de satelliet ondersteund. De "Hoge of Lage Band" positie wordt met een bijkomend 22 kHz LED aangeduid.

Camping schotelset incl. statief

Complete schotelset voor camping.

Met 64 cm schotel, Duoblock LNB voor Astra 1 en Astra 3, 20 m coax kabel en plooibaar aluminium statief.
Te combineren met elke 12 Volt of 230 Volt HD ontvanger.

Akai 19" 12 Volt e-LED TV met DVD

De Akai ALED1907TBK is een 19 inch e-LED TV met ingebouwde dvd-speler en HD ready-resolutie. De tv beschikt ook over een ingebouwde DVB-T tuner, om terrestrische digitale televisie te ontvangen zonder extra decoder. Ook je favoriete muzieknummers speelt de ALED1907T af via de USB-ingang, waarmee je ook gemakkelijk foto's en filmpjes bekijkt. De Akai ALED1907T bevat verder een HDMI- en VGA-ingang, waarmee bvb een satellietontvanger of computer kan aangesloten worden.