Hier vind je de meest populaire "High Quality" offset schotelantennes terug. Het volledige gamma Technisat produkten , Cahors/Visiosat , en Triax antennes zijn leverbaar.

 

 

70 cm SMC antenne Cahors

De SMC 70 is een nieuwe kunststof antenne speciaal ontwikkeld voor HDTV toepassingen.
Het is het ideale alternatief voor de metalen 64 cm TV Vlaanderen schotel met een veel hogere ontvangstreserve bij slecht weer, dus geen uitval op de zwakkere HD frequenties.

 De SMC70 is vervaardigd uit onderdelen uit roestvrij staal en heeft een uiterst preciese polyester parabolische reflector. Wordt door ons geleverd met een speciale houder (niet afgebeeld) voor de Duoblock LNB van TV Vlaanderen voor Astra 1 en Astra 3 en is ook een perfecte oplossing in combinatie met de Triplesat LNB voor bijkomende ontvangst van de Astra 2 satellietpositie voor de ongecodeerde engelse satellietzenders. 

Big Bisat Cahors

De BIG BISAT bestaat uit een 90 x 70 cm grote, hoogwaardige SMC polyester antenne voor digitale satellietontvangst met bijbehorende multifeed-rail voor 4 tot 8 LNB's. Standaard worden 4 LNB-houders meegeleverd.
Een uitstekend alternatief voor optimale ontvangst van TV Vlaanderen en voor ontvangst van " Free To Air " op diverse satellietposities met zeer hoge ontvangstreserves bij slechte weersomstandigheden ! 
Ook beschikbaar in de kleuren bruin en anthraciet.

 

 

Skytenne 85 cm

De Skytenne bestaat uit een 85 cm grote, hoogwaardige antenne voor digitale satellietontvangst SATMAN 850 Plus, vier krachtige LNB's (met bijbehorende multifeed-rail) en een AZ/EL-beugel. De  LNB's zijn al exact op de multifeed-rail voorgemonteerd, waardoor het niet nodig is om verdere instellingswerkzaamheden uit te voeren.
Het betere alternatief voor optimale ontvangst van TV Vlaanderen met zeer hoge ontvangstreserves bij slechte weersomstandigheden ! 
Het voor de ontvangst voor meerdere satellietposities ontworpen systeem berust op het beproefde Multytenne-principe, waarmee de volgende vier orbitale posities tegelijk en zonder draaimotor kunnen worden ontvangen:

Astra 19,2° oost,
Astra 23,5° oost
Astra & Eutelsat 28.5° oost
Eutelsat Hotbird 13° oost,

De Skytenne wordt in een handig en compleet pakket geleverd.