TV Vlaanderen Producten

 

TV Vlaanderen is een aanbieder van digitale televisie en radio via satelliet sinds 2006. Hierdoor is het mogelijk dat alle belangrijke Vlaamse en Waalse zenders met een schotelantenne te ontvangen zijn ook buiten het Belgisch grondgebied. Hieronder vind je oa de "Basic" meeneem schotelsets en losse decoders van TV Vlaanderen. Voor bepaalde lokaties in het buitenland, bvb zuidelijk Spanje, zijn deze standaard schotelsets niet geschikt en kunnen we alternatieven aanbieden. We kunnen ook "High Quality" satsystemen op maat samenstellen met grotere schotelantennes, meerdere ontvangstkoppen en een nog betere beeldkwaliteit.

Complete schotelset TV Vlaanderen

Low Budget complete instap schotelset. Kijk en geniet van uw favoriete programma's in high definition met tot vijf keer scherper beeld en glashelder geluid. Kom dichter bij de actie en dompel uzelf onder in een adembenemende kwaliteit.

HD ontvanger TV Vlaanderen

Low Budget instapdecoder voor ontvangst van alle TV Vlaanderen zenders. smartcard inbegrepen en abonnement vereist

Duo LNB Quad

Deze Duo LNB Quad is geschikt voor de ontvangst van het volledige zenderaanbod plus 400 vrij te ontvangen kanalen via de Astra 1 en Astra 3 satellieten. De LNB is compatibel met de 64 cm schotel van TV Vlaanderen en met de 70 cm High Quality schotels van Cahors. 

Schotelantenne 64 cm

De standaard 64 cm schotelantenne van TV Vlaanderen. Los te verkrijgen mét of zonder ontvangstkop. Als beter alternatief raden we de 70 cm SMC polyester antenne aan van Cahors.

Duo LNB Twin

De Duo LNB Twin van Hirschmann is geschikt voor de ontvangst van het volledige zenderaanbod plus 400 vrij te ontvangen kanalen via de Astra 1 en Astra 3 satellieten. De LNB is compatibel met de 64 cm schotel van TV Vlaanderen en met de 70 cm High Quality schotels van Cahors. Er zijn 2 aansluitpunten voor 2 verschillende receivers of voor één receiver met opnamemogelijkheid en Twin tuner.

Duo LNB Twin voor 90 cm schotel

Deze LNB wordt gebruikt in combinatie met een schotelantenne van 85 à 90 cm en is noodzakelijk in regio's waar het signaal onvoldoende sterk is voor de kleine standaard schotels, bvb in zuidelijk Spanje
De Duo LNB Twin is geschikt voor de ontvangst van het volledige zenderaanbod van TV Vlaanderen plus 400 vrij te ontvangen kanalen via de Astra 1 en Astra 3 satellieten.