Service

 

 

Installatieservice

- We staan garant voor bewezen kwaliteit, een uitstekend advies, en perfecte dienstverlening op het gebied van digitale tv en radio via de satelliet en als speciaalzaak kunnen we je helpen bij de aanschaf, de installatie of het onderhoud van producten voor satellietontvangst.

- Bij ons kan je oa terecht voor de aankoop van TV Vlaanderen, Canal Digitaal en Télésat producten en smartcards, en het afsluiten en upgraden van abonnementen. Uiteraard kunnen we de apparatuur ook bij je thuis of je vakantiewoning installeren.

- Je kan ook bij ons terecht voor het installeren, afregelen, nazien, onderhoud, verplaatsen en herstellen van TV Vlaanderen, Canal Digitaal of Télésat apparatuur en systemen voor satellietontvangst in het algemeen die niet bij ons werden aangekocht. Hiervoor gelden de normale installatie- en verplaatsingtarieven. Heeft u vragen over apparatuur of het installeren van die apparatuur of over instellingen van ontvangers die rechtstreeks bij TV Vlaanderen of bij andere webshops werden aangekocht, dan kunt u het beste contact opnemen met TV Vlaanderen op het nr 02 790 27 90. 

Ontvangstmogelijkheden

Regelmatig wordt onze tussenkomst gevraagd voor het installeren of afregelen van schotelantennes rechtstreeks aangekocht bij TV Vlaanderen of via andere webshops en waarbij ter plaatse blijkt dat satellietontvangst op geen enkele manier mogelijk is; bvb appartementen met terras op het noorden, hinder door bomen of bosrand (Ardennen...) , binnenkoeren met hoge muren of andere obstakels, of ontvangst is enkel mogelijk aan voorgevels bvb in de stadskern, enz... Bij deze situaties kunnen we geen resultaat afleveren maar blijven de verplaatsingskosten wél te betalen. Wie zijn satellietsysteem aankoopt bij een speciaalzaak is zeker van een goede werking en ontvangst en krijgt ook de nodige doe-het-zelf informatie indien gewenst.

Bereik in het buitenland

Voor een optimale ontvangst van het volledige zenderaanbod van TV VLAANDEREN in het buitenland is het belangrijk de footprint van de Astra satellieten te controleren alvorens uw apparatuur aan te schaffen. Bij een onvoldoende bereik aan de rand van de footprint zijn een specifieke ontvangstkop en een grotere schotel noodzakelijk. Ook in België kan het soms noodzakelijk zijn een grotere schoteldiameter te gebruiken - bvb bij een centraal systeem voor meergezinswoningen.

astra 3footprint

Deze footprints zijn gebaseerd op de ontvangsteigenschappen van High Quality schotelantennes van bvb Cahors

astra 1footprint

Adreswijziging

Geachte klant,

De technische dienst en verkoopafdeling zijn verhuisd naar een nieuwe, beter toegankelijke locatie met ruime parkeermogelijkheden.
Voor verkoop, informatie en service:
Dorp, 65 te 9968 Bassevelde gelegen langs de expressweg E34 tussen Eeklo en Zelzate.
Tot 20/05/2015 kon je nog terecht op ons oude adres gelegen te Sluizeken, 13 te Gent.
We zijn telefonisch bereikbaar op 09 233 03 28 en 0468 24 29 04 tijdens de kantooruren of stuur een bericht naar info@altan.be of via het
contactformulier
Kantooruren van dinsdag tot vrijdag:
van 14.00 - 18.00 uur
Op zaterdag van 10 uur tot 12.00 uur
Gesloten op maandag

Onze partners


microsoft

tv vlaanderen
canaldigitaal

technisatlogo