Service

 

 

Installatieservice

- We staan garant voor bewezen kwaliteit, een uitstekend advies, en perfecte dienstverlening op het gebied van digitale tv en radio via de satelliet en als speciaalzaak kunnen we je helpen bij de aanschaf, de installatie of het onderhoud van producten voor satellietontvangst.

- Bij ons kan je oa terecht voor de aankoop van TV Vlaanderen, Canal Digitaal, Télésat producten en ANTENNE TV, en het afsluiten en upgraden van abonnementen. Uiteraard kunnen we de apparatuur ook bij je thuis of je vakantiewoning installeren.

- Je kan eveneens bij ons terecht voor het installeren, afregelen, nazien, onderhoud, verplaatsen en herstellen van TV Vlaanderen, Canal Digitaal of Télésat apparatuur en andere systemen voor satellietontvangst. Hiervoor gelden de normale installatie- en verplaatsingtarieven.

Bereik in het buitenland

Voor een optimale ontvangst van het volledige zenderaanbod van TV VLAANDEREN, Télésat en Canal Digitaal in het buitenland is het belangrijk de footprint van de gewenste satellieten te controleren alvorens uw apparatuur aan te schaffen. Bij een onvoldoende bereik aan de rand van de footprint zijn een specifieke ontvangstkop en een grotere schotel noodzakelijk. Ook in België kan het soms noodzakelijk zijn een grotere schoteldiameter te gebruiken - bvb bij een centraal systeem voor meergezinswoningen.

astra 3footprint

Deze footprints zijn gebaseerd op de ontvangsteigenschappen van High Quality schotelantennes.

astra 1footprint

Adreswijziging

Geachte klant,

We zijn sinds 2015 verhuisd naar een nieuwe locatie.
Voor verkoop en service:
Dorp, 65 te 9968 Bassevelde gelegen langs de expressweg E34 tussen Eeklo en Zelzate.
We zijn telefonisch bereikbaar op +32 (0)468 24 29 04 tijdens de kantooruren of stuur een bericht via het
contactformulier

Afhalingen en bezoek op afspraak.

Onze partners

 
tv vlaanderen
canaldigitaal

technisatlogo