HD satellietontvangers

Technisat DIGIT ISIO STC UltraHD/4K

Ultrascherp, ultraflexibel, ultraveelzijdig: De DIGIT ISIO STC is de eerste satellietontvanger van Technisat, dewelke UHD/4K beelden kan ontvangen en weergeven op een UHD TV . Daarbij ondersteunt het toestel de aktuele standaarden (HDMI met 4K 50/60p / HDCP 2.2 / H.265 HEVC) en speelt UHD-videodata vanuit het netwerk of USB 3.0 gegevensdragers. De DIGIT ISIO STC beschikt over drie Twintuners voor DVB-S/S2, DVB-C en DVB-T2 (H.265 HEVC) en is daardoor zeer flexibel en toekomstgeoriënteerd. Deze receiver beschikt over 2 slots voor CI+ modules.ultrahdlogo

Lees meer...

Techniplus ISIO 32 (81 cm) TV met 2 ingebouwde sattuners

TechniPlus ISIO is een voor het internet geschikte smart-TV met dubbele QuattroTuner. TechniPlus ISIO combineert kwaliteit en stijl op unieke wijze. Daarvoor zorgen de bijzonder smalle behuizing met de rechtstreekse bediening en de mooie, strakke voet van aluminium. Door het fraai vormgegeven LED-beeldscherm met een grootte van 

32/42/47/55 inch (81/107/119/140 cm) kunt u genieten van een weergave in Full-HD via TV Vlaanderen, Télésat en DVB-T zonder dat een extra receiver hoeft te worden geïnstalleerd. Enkel een compatibele CI module en smartcard dienen te worden ingeplugd.
Dankzij de innovatieve technologie van de TechniSat ISIO is één druk op de knop voldoende om in uw woonkamer te genieten van de beste bioscoopfilms, alle afleveringen van uw favoriete serie op een avond of het laatste nieuws. TechniPlus ISIO is DVRready zodat je via het aansluiten van een extern opnamemedium de TV kan programmeren om verliesvrije opnames te registreren ook in HD. En door de geïntegreerde dubbele QuattroTuner kunt u tot twee HDTV-programma's op een externe harde schijf opslaan zonder dat de beeldkwaliteit vermindert. Met name vanwege de succesvolle aanvullende diensten van TechniSat zoals de populaire elektronische tv-gids „SiehFern Info“ of de MyTechniSat app zijn gebruiksgemak en maximaal comfort gegarandeerd.

Lees meer...

Technisat DIGIT ISIO S2

DIGIT ISIO S2 is een digitale HDTV satelliet ontvanger die u in staat stelt niet alleen digitale programma's via satelliet te ontvangen maar ook om toegang tot het internet te hebben. Ontdek internet op je TV en geniet van de toegang tot de nieuwe dienst TechniSat's portal Isio Live! . DIGIT ISIO S2 is DVR klaar wat betekent dat u TV-en radio-uitzendingen kunt opnemen op een extern opslagapparaat (bijvoorbeeld op een USB harde schijf). Dankzij de geintegreerde TWIN tuner is het bovendien mogelijk om een programma op te nemen tijdens het kijken naar een ander programma op hetzelfde moment door het aansluiten van een extern opslagapparaat. Bij het gebruik van uw eigen netwerk ondersteunt DIGIT ISIO S2 Universal Plug and Play (server en client), en je kunt gemakkelijk omgaan met een verscheidenheid aan multimedia gegevens zoals digitale foto's, muziek en video's. Mits gebruik van een CI module is deze receiver volledig geschikt voor ontvangst van TV Vlaanderen (smartcard vereist).

Technisat Technistar S2

De TechniStar S2 is een digitale HDTV- satellietontvanger met een breed scala van eigenschappen en andere voordelen. Voor de ontvangst van betaal-tv-kanalen, heeft de TechniStar S2 een geïntegreerd CONAX decoderingssysteem, een smartcardlezer en een Common Interface (CI+) met bijbehorende sleuf. Deze interface maakt het gebruik van andere decoderingssystemen mogelijk. De TechniStar S2 is eveneens uitgerust met een DVR-ready- en een TechniFamily-functie. Met de DVR-ready- functie kunnen uitzendingen eenvoudig worden opgenomen op een extern opslagmedium (bijv. een USB- harddisk). De TechniFamily-functie kan worden gebruikt om verschillende gebruikersaccounts bij de ontvanger te creëren. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt om ouders te laten bepalen hoe lang hun kinderen per dag televisie mogen kijken en welke kanalen ze mogen bekijken.

Deze ontvanger is volledig compatibel met de uitzendnormen van TV Vlaanderen mits gebruik van een CI module en beschikt eveneens over de automatische "Fastscan" functie.

Handleiding

Specificatiebladen

TechniCorder ISIO STC

Met de nieuwe TechniCorder ISIO STC kunt u niet alleen de vele digitale televisie- en radioprogramma’s via satelliet in SD- en uitstekende HD-kwaliteit ontvangen, maar heeft u ook direct via uw televisie toegang tot het internet.

Talloze mogelijkheden ervaren

Met de TechniCorder ISIO STC kunt u in aanvulling op de TV-ontvangst gebruik maken van IP-gebaseerde interactieve diensten, zoals bijvoorbeeld mediatheken. Gratis browsen op het web, HbbTV en het opvragen van het video-on-demand-aanbod is ook mogelijk. De toegang tot het TechniSat-portaal ISIO Live! biedt u bovendien de mogelijkheid om talloze servicediensten zoals bijvoorbeeld software-updates, actuele programmalijsten en internetradiozenders op te vragen en te gebruiken. Ontdek de televisie opnieuw! Met de TechniCorder ISIO STC kunnen behalve gratis te ontvangen HD-programma's ook de commerciële HD-zenders via het TV Vlaanderen - Canal Digitaal - Télésat programma-aanbod ontvangen worden. De receiver is volledig compatibel met de uitzendstandaarden van de M7 groep. Via de twee Common Interfaces (CI+) kunt u uw TechniCorder ISIO STC uitbreiden met extra decoderingssystemen naar eigen keuze.

Ruim 400 uur programma's opnemen

Lees meer...