Canal Digitaal ook in België officieel beschikbaar

Het is tegenwoordig ook mogelijk om buiten Nederland een abonnement af te sluiten op het volledige zenderaanbod van Canal Digitaal inclusief de Film zenders. Tot voor kort was hiervoor een Nederlands adres en bankrekening nodig. Altan NV is officieel verdeler van Canal Digitaal en kan de benodigde ontvangstapparatuur leveren en installeren.

CanalDigitaal biedt, naast de Nederlandse publieke en commerciële omroepen, diverse documentaire-, muziek-, kinder-, sport- en filmkanalen aan. Naast het aanbod van CanalDigitaal kunnen alle ongecodeerde , vrije kanalen op de satelliet worden bekeken, waaronder BVN TV en veel Duitse en Britse zenders. Ook veel Nederlandse radiozenders zijn ongecodeerd te ontvangen, zoals Sky Radio en Radio Veronica.

De abonnees van CanalDigitaal zijn deels hobbyisten die naast het Nederlandse aanbod ook nog honderden andere buitenlandse zenders kunnen ontvangen van de satellieten die zich rond de aarde bevinden, maar ook huishoudens in kabelloze gebieden waar satelliettelevisie de enige ontvangstmogelijkheid is. Ook maken veel recreanten op de camping en/of op de boot gebruik van een schotelantenne. Daarnaast verkiezen sommigen satelliettelevisie boven kabeltelevisie vanwege de prijs- en kwaliteitsverhouding. Ook buiten Nederland kan het Canal Digitaal worden ontvangen en geabonneerd.

In 2010 zijn de eerste HD-zenders aan het aanbod toegevoegd en tegenwoordig zenden de meeste zenders uit via de HD norm.

Het instappakket (BasisHD) bevat onder meer de Nederlandse en Vlaamse publieke radio- en televisiezenders en de Nederlandse commerciële omroepen.

 


Adreswijziging

Geachte klant,

We zijn sinds 2015 verhuisd naar een nieuwe locatie.
Voor verkoop en service:
Dorp, 65 te 9968 Bassevelde gelegen langs de expressweg E34 tussen Eeklo en Zelzate.
We zijn telefonisch bereikbaar op +32 (0)468 24 29 04 tijdens de kantooruren of stuur een bericht via het
contactformulier

Afhalingen en bezoek op afspraak.